Четверг, 18.04.2024, 19:21
Приветствую Вас Гость | RSS

Студенту

Каталог статей

Главная » Статьи » Семья и отдых

Яблучне повидло

Яблучне повидло

Яблучне повидло

1 кг яблук, 800 г цукру, 250 мл води

Яблука вимити, нарізати скибочками, залити водою й варити 15—20 хв, до м’якості. Потім протерти крізь сито, додати цукор, довести до кипіння й варити на слабкому вогні до готовності. Гаряче повидло розкласти в стерилізовані банки, закрутити.

Яблучно-сливове повидло

1 кг яблук, 1 кг слив, 1 кг цукру, 250 мл води

Нарізані скибочками яблука й сливи без кісточок викласти в каструлю, влити воду, накрити кришкою й варити до м’якості. Масу протерти крізь сито. В отримане пюре додати цукор, перемішати й варити, помішуючи, на слабкому вогні до готовності. Гаряче повидло розкласти в стерилізовані банки й закрутити.

Украинская кухня - заготовки
Категория: Семья и отдых | Добавил: Student (01.11.2017)
Просмотров: 468 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Форма входа
Категории раздела
Наука и образование [8]
Бизнес и реклама [3]
Здоровье и медицина [4]
Интернет [9]
Книги и литература [7]
Кино и телевиденье [3]
Красота и стиль [2]
Недвижимость [8]
Полезные советы [2]
Психология и общение [6]
Работа [4]
Семья и отдых [11]
Спорт [4]
Товары и услуги [10]
Техника [8]
Другое [8]
Поиск
Друзья сайта
  • Перевод с английского
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Студентам

    Все права защищены ©.
    Использование материалов данного сайта разрешено
    только с активной ссылкой на //studentu.ucoz.ua!

    Copyright MyCorp © 2024